Kanskje høst er helt OK?

Vips så var onsdagen nesten over. Dagene går så fort, spesielt når man har tusen ting på planen og litt dårlig tid. Men så er det jo også sånn jeg liker å ha det. Jeg tenker ofte at jo mer jeg har på to-do-lista, jo mer får jeg faktisk gjort! Derimot er det litt mindre kult at det rekker å bli høst ute i mellomtiden.

På jobb er det også travelt. Hjernen min helt toast etter å ha spyttet ut idéer, planlagt og budsjettert i hele dag. Jeg er sliten og utmattet i hodet på en sånn god måte. Også er det så digg å ha en jobb hvor jeg ikke er tvunget til å råtne på et kontor! Mesteparten av dagens oppgaver gjorde jeg og prosjektleder-Lena på kafé, med hver vår notatbok, en kaffe og en kopp te. Faktisk kjente jeg litt på den der høstfølelsen som jeg hører folk prater om, men aldri helt har forstått meg på. Stearinlys, noe varmt i koppen, blah blah, du vet. Uansett! Koselig.