Hjem igjen

Jeg sitter på Flesland og venter på å fly tilbake til Stavanger. Den første reiseuken er over og det har vært intensivt og slitsomt, men også utrolig kjekt! Også har jeg lært mye. For eksempel 

  1. Jeg liker folk. Det hadde jeg nesten glemt helt til jeg nå har møtt hvertfall 100 kjempehyggelige og imøtekommende mennesker mens jeg har vært på reise. 
  2. Bergen er en skikkelig fin by! Det har jeg aldri visst for jeg har ikke vært i Bergen før. Det er forresten kanskje litt flaut. Hvertfall så er jeg overrasket over hvor godt jeg likte meg der. Om kvelden er det mennesker overalt i byen på en helt vanlig ukedag, det er stort og fint og veldig storby-aktig. Som vanlig når jeg oppdager en ny by lurer jeg på hvorfor jeg ikke bor der.
  3. Det lønner seg å være på jobbreise. For det første får jeg byttet ut halvkjedelige middager hjemme mot 5-retters måltider på gourmetrestauranter. For det andre koster det ingen penger. Hvertfall ikke for meg.
  4. Flyplasser i Norge er så små og kjipe at jeg kunne besvimt av kjedsomhet.  

Uansett. Nå gleder jeg meg til å komme hjem og ikke gjøre noen ting. Mest av alt gleder jeg meg til å ta av meg skoene! Det føles som om jeg har hatt dem på siden søndag. Jeg skal bare finne frem koseklær og dumpe ned foran TVen. Egentlig vil jeg bare sitte der resten av uken, men  jeg skal jo på jobb i morgen. Helgen skal hvertfall bare brukes til hjernedøde ting og opplading til neste uke. Da skal jeg ut og reise igjen.