Voksenaktiviteter

Tre spesielt lange jobbuker er over og ENDELIG er det helg! Denne helgen har jeg ventet på siden jeg satt på en strand i Alanya for to måneder siden og bestemte meg for at lørdag 19. september skulle bli bursdagsfeiring. På tirsdag, da jeg faktisk hadde bursdag, lå jeg i senga og syns synd på meg selv. Pottetette bihuler osv osv, you know the drill. Nå er jeg hvertfall dødsklar for fest.

Bursdagsfeiring betyr planlegging. Og shopping. Det er bare så vidt jeg har hatt både tid, penger og ork, men etter en nøye planlagt uke er nesten alt på plass. Jeg har plutselig blitt stamkunde på Clas Ohlson, kjøpt en kjole i tweed, brukt 1100 kroner på én runde på Coop, og faktisk bakt sjokoladekake for første gang i mitt liv. Dere skjønner bildet her? Jeg har blitt voksen.

God helg, gjengen, og gratulerer med dagen til meg selv.