Søndagsupdate

Hei på dere. Det har vært en litt travel og litt lang uke, med to dager i Tromsø og to dager i Bergen, to ukers oppsamlede ærend som alle måtte ordnes i går og fortsatt er jeg litt dårlig i formen. Nå er det første gang jeg åpner macen for noe annet enn jobb.

Uansett. Tenkte bare å tipse om en podcast jeg er helt oppslukt i. Den heter noe så kleint som The School of Greatness, men gi den en sjanse likevel. Oppsummert handler episodene om hvordan man kan bli bedre og det er alltid erfarne og interessante personer som blir intervjuet og deler sine tips til hvordan du kan kan bli den beste versjonen av deg selv. Dypt, hæ? Her handler det om å yte mer, tjene masse penger, bli bedre på jobb, i forhold eller på trening, og hvordan man når målene sine. Klikk på bildet under for å abonnere i iTunes!