Svar ønskes

I dag har vært en helt vanlig dag. Forsov meg med 40 minutter, var på jobb, på trening, på butikken og dro hjem igjen. Med andre ord ingenting å rapportere. Nå sitter jeg i sofaen og glor. Planen var å være kjempeproduktiv. Resultatet ble et kjemperødvinsglass. Ops.

Så jeg sitter her og lurer på ting, som vanlig. For eksempel: 

  • Hvorfor slikker folk seg på fingrene før de blar i papirer og aviser og greier? Er det rart det finnes ebola?? Herregud, bare la være.
  • Jeg forstår at idiotene på Luksusfellen generelt sett har rimelig store problemer med pengebruken sin. Men av alt det man kan bruke masterkortet på, hvorfor velger man en støvsuger til 40,000 kroner? EN STØVSUGER!?
  • Hvor kommer egentlig uttrykket "ta en fot i bakken" fra? Og hvorfor snakker alle om "lavthengende frukt"? Og selv om jeg forstår hva både "ref" og "pt" betyr, så lurer jeg på hvorfor noen bruker det muntlig? Vi går da ikke rundt og snakker i forkortelser?
  • Vi vet jo at jeg har et problem med hårfønere og støvsugere. Men helt seriøst. Batterier tar kaka. Hva er det liksom med disse små metallklumpene som får ting til å virke? Hva finnes egentlig på innsiden? Det der gørret som lekker ut, er det DET som er strømmen? Hva er strømmen!?
  • Applaus er også en rar greie. Har noen tenkt over hvor sykt og primitivt det egentlig er? Vi lager lyd ved å klappe hendene sammen for å vise at vi liker det vi nettopp har sett eller hørt. Haha, jeg dør. Vi er apekatter, alle sammen.
  • Hvorfor koster en pakke tamponger 16 kroner? Er ikke det en teit liten symbolsk sum? Jeg mener, de er jo mye viktigere enn en pakke tyggis. Og egentlig er vel det god nok grunn til at de burde være gratis. Vurderer å sende mail til han eller hun som bestemmer.
  • Jeg har også tenkt å maile markedsavdelingen i Betsson. Hva skjer med Tone Damli og Riise? Verdens dummeste reklame. Noen må si fra.