Feil fot

Soooo! Jeg har brukt de siste par timene på en fiiiin og laaang ny hatliste til bloggen og idet jeg endelig nærmet meg ferdig så FORSVANT det.

Borte. Vekk.

Altså jeg vet ikke om jeg skal grine, klikke eller åpne en flaske vin. Men det kunne sikkert vært verre. En masteroppgave, for eksempel. Da hadde nok reaksjonen min vært litt mindre passiv.

Anyways. Blogginnlegget som forsvant er bare enda en ting på listen over ting som gikk galt i dag. Først forsov jeg meg. Det vil si, jeg ignorerte alarmen og de neste fem slumringene. Så bestemte tørrshampoen seg for å streike og slutte å fungere. Fantastisk det, når jeg skal være på jobb om et kvarter. Frokosten ble også en skuffelse fordi jeg har kjøpt store havregryn for andre gang på rad. Føles seriøst som å spise fluer. Og dette var før klokken rakk å bli 9. Sukk.

På jobb var det rimelig trasig. I lunsjen oppdaget jeg at jeg var tom for ost. Treningen etter jobb var en vits. Jeg brukte 20 minutter på å være zombie inne på Meny og kom ut med ca fem ting. Glemte ost. Så sløste jeg 45 minutter på å høre en ubrukelig podcast-episode. Jeg spiste for mye til middag, som vanlig, og etter det var jeg så utmattet av meg selv at jeg ikke dusjet av meg treningssvetten før mange timer seinere.

Prøver på nytt i morgen, jeg. Da er det fredag og det i seg selv burde være nok for å ha en god dag. Kanskje dukker det opp en hatliste her etter hvert også.