Fredagsfjas

Jeg har klart å komme meg tidlig i seng hele uken. Faktisk tidlig nok til å stå opp FØRSTE GANGEN alarmen har ringt flere dager på rad. Jeg gir meg selv noen voksenpoeng for det. Likevel har jeg vært svimmel av tretthet hele uken. I går, for eksempel. Jeg var sikker på at Jakob kom til å finne meg bevisstløs foran vannkokeren når han kom på jobb. Det kunne blitt jævlig pinlig i kort skjørt og greier.

Men det har vært en bra uke likevel! ALT er bra når solen skinner og sommerklærne må hentes ned igjen fra loftet. Og nå er det plutselig fredag! Klokken er litt over elleve og jeg ligger lykkelig i sengen med store planer om å sove i 12 timer. Jeg gleder meg til i morgen. Egentlig bare fordi det er lørdag og lørdager pleier å være fine dager. På planen er trening, heng med verdens fineste mann, masse god mat, en tur på byen og denne øreorgasmen av en sang: