Hjemmebakt frokost

Jeg blir så lei av meg selv noen ganger. Spesielt om morgenen. Da er jeg sikkert verdens mest ustabile menneske og stakkars dem som måtte befinne seg i nærheten av meg. Ofte er jeg egentlig bare sint på meg selv og liiiitt stressa fordi jeg er seint ute. Noen ganger finner jeg ut at jeg skal henge meg opp i en eller annen mikroskopisk dritt-ting eller bli irritert over ett eller annet uvesentlig som skjedde i går. Så må jeg selvfølgelig bruke resten av dagen på å føle meg teit og sende unnskyld-meldinger. Haha.

Så i et forsøk på å endre dumme morgenrutiner osv, sto jeg på kjøkkenet i går kveld og bakte i pysjen. Bake er vel kanskje en liten overdrivelse, men likevel. I dag kunne jeg hvertfall stå opp til digg frokost og en unnskyldning mindre for å oppføre meg som en drittunge.

Det er egentlig alt for bloggete for min smak å dele en oppskrift, så det er ikke sikkert det skjer igjen med den første. Men uansett, for å lage 6 havregryncookies trenger du

  • 5 dl havregryn
  • En teskje sukker
  • En spiseskje bakepulver
  • Vann
  • En spiseskje salt/kanel/proteinpulver/whatever

Ha alt i en bolle og bland med en stavmikser. Eventuelt kan du blande det i mixmaster. Fordel røren på et stekebrett med bakepapir og stek på 200 grader midt i ovnen i rett rundt 7 minutter. Wam-bam-ferdig. Ingen lavkarbo-frokost, men sunt likevel. Det er kjempegodt med vaniljekesam og bær til, men det beste er at den også kan spises mens man løper til jobb. Happy days.