Voksenjobben #5

Klokken 07.15 brøler mobilen meg i øret. Jeg kommer meg først ut av sengen ca 20 minutter seinere, vakler blind inn på badet og møter mitt egne trøtte tryne i speilet. Hvis jeg gidder å dusje pleier jeg å kombinere det med en slags stående powernap. Jeg tar uansett med meg en skål havregryn inn på badet og spiser frokosten mellom solpudder og mascara mens jeg fryser og tenker tilbake på livet som student da jeg kunne sove til lunsj.

Jeg får fart på sakene etter hvert. Likevel løper jeg rundt som en høne de siste fem minuttene før jeg må avgårde - pusse tenner, slenge macen i vesken, bytte t-skjorte fire ganger og lete etter bilnøkkelen. Som regel kommer jeg meg avgårde akkurat tidsnok til å møte på det verste morgenrushet på vei til jobb. 

En gang rett etter klokken 8 parkerer jeg utenfor kontoret. Ofte bruker jeg et kvarters tid på å komme meg forbi et par av samfunnets mindre heldige som med knekk i knærne blokkerer innkjørselen til parkeringsplassen. Men det går greit, alt og alle er velkomne på Lagårdsveien. Og Knowit-kontoret er jo et hyggelig syn under blå himmel?

Inne har vi det hvertfall hyggelig. Fortsatt bruker jeg overraskende lite tid på å skrive til innholdsutvikler å være. I stedet har mye av de siste månedene gått med til idé- og konseptutvikling, kommunikasjons- og byråtjenester, og det er gøy. Jeg bruker hver dag til å prøve å lure AD-Lasse til å lære meg alt han kan. Sånn ser det ut:

Jeg innser at det ser litt veldig chill ut, så fordi sjefen vår sikkert leser dette (Hei!), så kan jeg fortelle at Lasse kaller dette for tenkestillingen. Det er ikke bare-bare å komme på idéer sånn på kommando.

Andre ganger sitter vi å pønsker ut reklamefilmer. Her sammen med Milfrid, Espen og Alkovett-Knut. (Regner med at et lite bilde er ok, dere?)

Og i samarbeid med dyktige grafikere og andre reklamefolk, kan vi finne på å lage konkurranser for å skape engasjement, store plakater for å vekke oppmerksomhet, eller kødde til en hel buss og plassere den midt på universitetsområdet. Søt?

Med andre ord er jeg mer potet enn innholdsutvikler. Jeg har det kjempefint med det for da får jeg prøvd meg på så masse forskjellig. Og vi vet jo at målet er å bli god på ALT.