Oslo?

Det må være mange år siden jeg var i Oslo sist. Eller, nå lyger jeg jo litt, for jeg var i Oslo på et par jobbintervju i 2013, men da var jeg kun på dagstur så det teller ikke. Jeg klarer ikke å huske sist hadde sjansen til å bare virre litt rundt, gå på kafé og se på folk i Oslo. Ikke visste jeg at jeg egentlig hadde lyst til det heller, men nå er jeg her i helgen og det er jo så kjekt! 

Oslo er en sånn by som folk har så mange meninger om. Jeg har hørt så mange si at de liksom hater Oslo. Hvordan går det an? Om det er én ting jeg har innsett etter et døgn her, så er det at dette hvertfall er byen for meg. 

For det første er det 26 grader og sommer her, og jeg sitter i skyggen med et glass rosé. Jeg skjønner jo at det sikkert går fort over, men jeg får en sånn digg storby-følelse av å være her. Oslo er jo ikke sååå stort, men det er noe med bygningene og trikken og alle de forskjellige menneskene som gjør at denne byen nesten føles som en metropol i forhold til lille Stavangerbyen. Med andre ord er jeg helt solgt.

Hvorfor bor jeg ikke her? Kanskje jeg bare skal pakke sammen tingene mine hjemme og stikke hit.