Mandagsmusikk

Herregud, for en blåmandag. Haha. Jeg er tilbake på jobb. Her er det ingen, bortsett fra meg selv og ferieabstinensene mine. Det er så trist at ferien er over. Jeg sitter ved skrivebordet mitt og glor på skjermen mens jeg sørger over at tilværelsen som jetsetter, strandløve, matvrak og hobbyalkoholiker er over. Årets feriedager er oppbrukte, og ute er det sånn ca 15 grader og høst. Det er ikke greit.

Men vet dere, jeg har nettopp sjekket litt statistikk her. As of right now har 3557 forskjellige mennesker lest skribleriene mine her på bloggen. Kult, hæ? Hvertfall hvis vi lar være å gjøre noen sammenlikninger mot de virkelig store bloggene med millioner av lesere. Så jeg skal leve litt på den og putte headphones i ørene med Disclosure's nye låt med Sam Smith, Omen, på repeat. Den kom ut NÅ. Gjett om jeg har ventet! Kanskje det faktisk finnes en sjanse for å bli motivert for jobbdagen likevel.