Pakke i posten

Da jeg var 18, plukket jeg et tilfeldig magasin ned fra en hylle på Narvesen. Det var tungt, glossy, hadde bilde av Courtney Love på coveret og kostet en hundrings. Jeg kjøpte det på impuls, begynte å lese, og ble helt oppslukt av idéene, historiefortellingen og journalistikken. Innen jeg hadde kommet halvveis innså jeg at det er journalist jeg skal bli. Tanken på å kunne bidra til å lage noe så nydelig og innholdsrikt var nok motivasjon til å søke med inn på studiene og flytte til London. I fare for å høres ut som en Carrie Bradshaw-wannabe lurer jeg på om det går an å være forelsket i et magasin. Det føles hvertfall sånn, sykt nok.

I tillegg til å være verdens fineste magasin, gjør de ganske mange kule ting i ELLE UK. For eksempel ble hele fjorårets desemberutgave dedikert til feminisme. Dere fatter hvorfor dette er perfekt for meg, eller? Jeg kjøpte utgaven på ebay for noen uker siden, og fant pakken min mellom tre aviser og 50 reklameflyers i postkassen idag. HURRA. Så nå slår jeg av mobilen, låser døren og er ikke tilgjengelig for noen eller noe før om 362 deilige sider.