Før 08:00

Våkne, slumre, sovne, våkne, stirre inn i klesskapet, slåsskamp med tre mascaraer, løpe ut døren med havregryn i håret, lure på hvorfor jeg alltid er litt seint ute, krysse fingrene for å unngå kø, kjøre i kø, jobbe, lese email, sende email, sjekke snaps, jobbe, kjøre i ettermiddagskø, flytte meg for to ambulanser og to brannbiler, lure på hvordan jeg kan bli ambulansesjåfør, stå i lengre kø, sjekke mobilbank bak rattet, ignorere saldo, lukke mobilbank, ringe tre av jentene, høre to telefonsvarere, stoppe på butikken, handle på autopilot, komme hjem, sette meg ned, glippe med øynene, oppdage to ubesvarte anrop, glemme å ringe tilbake, spise mat, sovne.

Ca sånn ser dagene mine vanligvis ut. Men IKKE idag. Jeg har hatt en gooood og laaaang og stressfri morgen. Jeg har spist havregryn foran en hel episode av Scandal inne på badet (det eneste stedet som er godt og varmt i Stavanger i slutten av mai), jeg har sminket meg uten å grise til hele trynet, kledd meg uten kleskrise, smilt meg til en dobbel cortado fra Ostehuset før åpningstid og fylt diesel på fotballmamma-bilen min (som ikke egentlig er min), også har jeg skrevet dette innlegget. Alt sammen før jeg kom til kontoret klokken 8 med denne deilige sangen på øret. Hvorfor gjør jeg ikke dette hver dag?