De store spørsmålene i livet

Jeg er så overlykkelig over at Norge er et kristent land som har proppet mai full av fridager! Da kan man slå av alle alarmer før man legger seg i småbrisen tilstand, våkne uthvilt og fresh 12 timer seinere og bruke heeeele dagen til akkurat det man vil. Som en heftig treningsøkt. Huff. Jeg gjorde alt jeg klarte for å utsette trening idag. Nå er det jo innspurt før sommerferie og bikiniliv, så jeg har begynt å løpe intervaller og det er så STRESS at jeg egentlig helst vil slippe. Men sånn fungerer ikke livet, så jeg kom meg avgårde.

Hodet må sone ut mens jeg løper. Ellers tenker jeg bare på hvor sliten jeg er, at jeg sikkert kommer til å få gnagsår, hvor redd jeg er for å snuble og falle av tredemøllen og hvor langt jeg har igjen. I stedet lar jeg tankene pønske på helt andre ting, som for eksempel...

  • Hvorfor klarer jeg ikke å spise middag uten å bli søvnig etterpå? Spiser jeg for mye eller har alle andre det også på denne måten?
  • Apropos mat, hvorfor får jeg noen ganger vondt i hodet av å spise løk? Og hvorfor har ingen oppfunnet kalorifri sjokolade? Vi lever jo i 2015, kan det være så vanskelig?
  • Det er snart tid for å fylle diesel på bilen og jeg gruer meg allerede. Det er så skummelt. Tenk om hele greia eksploderer og alle dør?
  • Sandnes er et merkelig sted. Der er damer like brautende som menn, ettervekst er tydeligvis sosialt akseptert og joggebukse med kilehæler til er innafor.
  • 17. mai nærmer seg, og jeg er faktisk usikker på om jeg husker hvordan jeg kler på meg bunaden. Men det finnes sikkert en video på YouTube som kan hjelpe... 
  • Hvordan virker egentlig fasttelefoner? Ledningen er hovedproblemet her. Jeg skjønner bare ikke hvordan lyden liksom skal gå gjennom ledningen som er plugget i veggen også lande i noen andres rør. For ikke å snakke om batterier. Hvordan kan energi lagres i et batteri? Blir helt stressa av tanken.
  • Jeg lurer på hvordan livet mitt ser ut om 10 år. Jeg vet nemlig at om planen min ikke fungerer, så er mitt eneste alternativ å forlate alt til fordel for selvdrevet bar på en halvøde øy, rastafletter, haremsbukse og banjo.