Havregryn kl 14:25

Idag har jeg sovet lenge. Helt til telefonen ringte rett etter klokken 14, for å være presis. Nå sitter jeg her og gomler havregryn og tenker over alt jeg skulle ha gjort. Men så vet vi jo at det ikke blir ordentlig ferie uten noe tidssløs og nedprioritering av plikter.

Meeeen nå må jeg i gang med livet her. Jeg har et skrivekurs som har blitt liggende og samle støv i noen uker, og det må jeg gjøre noe med hvis jeg skal klare å oppfylle ønsket mitt om å frilanse i tillegg til jobb. Videre regner jeg med å bruke omtrent tre timer på å finne ut hva jeg skal ha på meg på påskefest i kveld, så dette blir en travel dag.

For øvrig vil jeg bare si at havregryn er ganske godt. Jeg har begynt å spise det til frokost for å unngå for mye brød. Det var fælt den første dagen, men på mystisk vis har det bare blitt bedre og bedre for hver morgen. Med noen bananbiter eller rosiner blir det en kjempegod og frisk start på dagen. Anbefales!