Alt det jeg lurer på

Jeg tror at kaloriinntaket mitt i går må ha nærmet seg tre millioner. Det gikk helt av hengslene her, med alt fra sjokoladeboller til takeaway, men jeg eier hverken skam eller anger. Fylla (eller bakrusen) har skylda. Idag er det likevel tid for skjerpings, så jeg sitter og venter på at mammas rugbrød skal ristes i ovnen. Det så nemlig ikke dritfresht ut da jeg fant det i skuffen, men jeg SKAL ha sunn frokost.

Ellers har jeg idag hatt god tid til å lure på følgende:

  • Hvorfor har ingen genmanipulert bort frøene i paprika, chili og vannmelon? Det finnes jo steinfrie druer så jeg ser ikke problemet.
  • Hvordan skal jeg klare å bli millionær innen fylte 30?
  • Hva er egentlig forskjellen på en hårføner og en støvsuger? Jeg vet jo at den ene blåser luft og den andre suger til seg luft, men de bygger vel på samme prinsipp, eller? Hvordan fungerer dette, jeg fatter bare ikke.
  • Hva kommer til å skje med huden hvis jeg bruker nattkrem om dagen? Eller omvendt? Eller er alt bare tull og triks for å få lettlurte jenter som meg til å kjøpe begge deler?
  • Hvorfor har jeg så vondt i hælen min? Nå har jeg haltet i to dager og begynner å bli redd for at jeg kommer til å måtte amputere. Hælen.
  • Hvor liten er egentlig oddsen for å treffe på en person du liker, som også liker deg?
  • Når skal jeg få ut fingeren og skrive min første frilansartikkel? Må. Fullføre. Kurs. Idag.