God morgen

God morgen fra meg og kjøkkenbenken. Her sitter jeg og ser på sølepyttene utenfor mens jeg spiser frokost. Egentlig prøver jeg å bruke tiden til å finne ut hva jeg skal ha på meg for å unngå den daglige kleskrisen. Det er så mye vanskeligere når det regner, for da ser man liksom ut som en søppelsekk uansett hvor hardt man prøver. I går brukte jeg for eksempel 25 verdifulle minutter på å bare stirre inn i klesskapet mitt uten å komme til en fornuftig løsning. Hadde helt seriøst tårer i øynene. Herregud, jeg har så mange i-landsproblemer at jeg blir kvalm av meg selv.

Anyhow. Idag er det hump day! Det vil si at vi offisielt er halvveis i uken og i nedoverbakke på vei mot helgen, og da MÅ det jo bare bli en god dag. Så nå skal jeg løpe innom klesskapet, ut i morgenrushet, få unnagjort to møter, to kursmoduler, en treningsøkt og en allerede planlagt pastamiddag, så er hvertfall jeg ett steg nærmere helg. Det er forresten meldt fint vær i Stavangerbyen på både fredag og lørdag, og da har vi noe ekstra fint å glede oss til!

Happy onsdag!