30-sekunders helg

I løpet av de 30 sekundene helgen varte rakk jeg å...

  • Spise fire ulike takeaway-måltider. Oeps.
  • Sove til klokken 13:05 og likevel være kjempetrøtt.
  • Bli stoppet i promillekontroll. Det er like nervepirrende hver gang. Jeg skynder meg alltid å skru ned musikken, sjekke at setebeltet er på, kaste mobilen i baksetet, og senke farten til 19 km/t, før jeg begynner å lure på om jeg egentlig er edru. Merkelig det der med politiets påvirkningskraft...
  • Takke nei til en shot med Jäger. Heldigvis.
  • Nesten hugge av mitt eget øre ved å dundre det inn i kanten av vinduskarmen. Jeg hørte det knase i øret, og i tre sekunder kjente jeg ingenting. Så trodde jeg at jeg skulle dø. Jeg venter fortsatt på at det stakkars øret mitt skal bli sort og falle av.
  • Lære meg ordet diskrepans.
  • Danse med en cubaner, en brite, en trønder, en albaner, en iraner og flere nordmenn. Det skal sies at ikke alle var menn.
  • Tenke på hvor rart det er at så mange spiser kake med skje.
  • Lure på hvor kult det egentlig ville vært å sitte i førersetet på en ambulanse. Selvfølgelig uten sykdom og sånn. Jeg vil bare se at bilene foran meg kaster seg i grøften så jeg kan suse forbi med sirenen min.
  • Være irritert, dødsmett, brisen og veldig, veldig glad.