Velg A eller B

A: Klokka ringte 07:15 i morges. Jeg spratt uthvilt opp fra sengen, hoppet i dusjen, mekket en dobbel brødskive og rakk møtet klokken 08:00 med god margin og en varm kaffekopp. Etter en supereffektiv dag på jobb, løp jeg til Elixia for en effektiv combo av cardio og styrke, før jeg samlet litt D-vitamin i solariumet. Jeg spiste en sunn og hjemmelaget middag og er nå klar for neste arbeidsøkt. Rett og slett en herlig og effektiv torsdag!

B: Da iPhonen vekket meg med et brøl i morges var jeg klar til å hoppe fra balkongen. Klarte å motstå fristelsen da jeg innså muligheten for en stående powernap i dusjen. Som vanlig forsvant tiden et sted mellom klumpete mascara og kleskrise, så jeg svømte så fort jeg klarte gjennom Stavangerværet til bilen, i halvskitne jeans, med veska på hodet og brødskiva i munnen. Jeg snublet inn i møterommet akkurat litt for seint.

Det tok 20 minutter lengre enn vanlig å komme seg til trening fordi alle bilene i verden skulle samme vei som meg. Jeg fikk heldigvis et glimt av meg selv i speilet før jeg forlot garderoben. I treningsklær og briller. Sexy. Det går jo ikke an å være brilleslange på Elixia, og siden jeg ikke hadde et ekstra linsepar i veska så benytter jeg nå anledningen til å si unnskyld til alle jeg ikke sa hei til på trening i dag. Jeg så dere bare ikke. Resten av ettermiddagen ble tilbrakt i kø, i krigssonen på Kiwi og foran macen. Topp stemning.


Når det hele pågår og det føles som om alt jeg gjør er å løpe etter klokken i regnet, å sitte fast i kø, å ikke få til på jobb, å krangle med skrivesperren, og å generelt sett streve i motvind, da er jeg en patriotisk B-person av hele mitt hjerte. Derfor er det så rart at hodet mitt plutselig tenker A-tanker når jeg legger meg og tenker over dagen som har gått. Da først ser jeg det store, glade bildet. Åh, livet hadde vært en dans på roser hvis jeg hadde klart å la A overdøve B helt fra starten.