Feriefølelse

To av påskeferiedagene mine er allerede over. Slik så mandagen ut: Jeg trålet H&M uten å finne noe mer interessant enn shampo, så jeg gikk heller å brukte pengene mine på å fylle opp et digert rosa påskeegg til luringen. Så svettet jeg meg gjennom militærintervaller på Elixia, kokkelerte hjemmelaget pizza, spiste opp hele, gulpet i meg en halvliter Pepsi Max og lo av Paradise Hotell. Også la jeg meg SKIKKELIG seint.

Tirdag: Kom meg til frisøren klokken 9 i en zombieliknende tilstand for et forsøk på å rette opp feilen som skjedde sist uke. Nå ser jeg akkurat lik ut som før besøk #1. Fant ut at jeg trengte påskekrim så la ut på bokjakt. Biblioteket skuffet, så 500 spenn ble lagt igjen på Notabene. Da jeg kom hjem så jeg fire episoder av House of Cards i stedet, mens jeg spiste dagens første og alt for store måltid. Brukte ca 100 timer på å skrive forrige innlegg, så leverte jeg selvangivelsen (CHECK!), før resten av kvelden ble tilbrakt med Francis. Feriefølelsen er på plass!