Påskeferie?

Klokken 08:58 våknet jeg til kjøkkenklirringen av O'boy som blir rørt ut i et melkeglass. I forhold til iPhonen som vanligvis driver og brøler og skriker i 7-tiden, scorer denne vekkemetoden rimelig mye høyere på komfortskalaen. Nå sitter jeg her da, i et par ullstrømper og en genser som begge sikkert burde ha vært vasket for en uke siden, med en skål havregryn og tekoppen, og kjenner på følelsen av å ha påskeferie. Merkelige greier.

image.jpg

Jeg burde vel lage en slags plan for uken. Foreløpig vet jeg bare at den skal brukes til fornuftige ting som å trene, blogge og catche opp på skrivekurset som jeg har betalt masse penger for, men ignorert i to uker. Jeg må levere selvangivelsen (seriøst, er det noen der ute som har peiling? Jeg blir gal!), og i morgen skal jeg til frisøren for å ordne opp i tabben som skjedde sist uke. Også skal jeg sove. Masse!

Men akkurat nå bør jeg vel slutte å være sovetryne, komme meg i dusjen og skru på produktiviteten. Må samle mot til å vente i telefonkø hos Skatteetaten. God mandag, gjengen.