Tirsdagstanker

Så sitter jeg her da, med et blankt space foran meg hvor blogginnlegget skal skrives. Jeg har brukt fire dager på å pønske ut hva jeg har lyst å si, med heller dårlige resultater.

Kanskje jeg skal lese noe nyheter, finne ut hva som skjer i verden også skrive en slags kommentar?

Ja, okay. Jagland har blitt kastet ut av Nobelkomitéen, noe som visstnok var ganske tåpelig gjort med tanke på hva Kina kommer til å tro om oss nå. Hva drev han med i denne komitéen, uansett? Sånn bortsett fra å velge ut en årlig vinner av fredsprisen, tipper jeg dagene gikk til førsteklasses flyturer og finere middager. Yawn. Og ellers ser visst fremtiden mørk ut for Kjos og Norwegian, også har jeg funnet ut at gjennomsnittslengden på en stiv penis ikke er mer enn 13,12 centimeter. Har så lyst å si noe om at det blir lett å være litt uheldig med den statistikken, men lar være.

Anyhow. Visste du at 11. april 1954 sies å være den kjedeligste dagen i det 20. århundre fordi det ikke skjedde noe som-whatsoever-helst i HELE verden denne dagen?

Sukk. Hm. Tenker på alt jeg kunne skrevet om. Leilighetsjakten min, for eksempel. Kan si noe om den.

I dag var jeg på visning, faktisk. I en leilighet hvor hver kvadratmeter koster ca 60 000 kroner. Må liksom se meg rundt for å sjekke om jeg egentlig befinner meg i det PALASSET som prisen tilsier at det burde være. Didn't think so. Skal det virkelig være nødvendig å tjene to millioner i året og være gift med Donald Trump for å ha råd til et kott i Stavanger? ÅRGH.

Kommer til å bo hjemme til jeg er 40. Må skrive om noe annet før depresjonen tar meg. For eksempel om hvor teit det er at jeg har lakket neglene med en farge som ikke viser og handlet skinnjakker på nettet for penger jeg ikke har. Sukk. Burde si noe fornuftig. Eller kanskje utsette til i morgen?