En helt sykt uproduktiv dag

Idag har jeg ikke gjort noen ting. Sånn helt seriøst ikke en dritt. Og det føles ganske trasig. Etter å ha avsluttet et kjempeprosjekt på jobb som over flere måneder var alt jeg tenkte på, drømte om og arbeidet med, sitter jeg nå og kjenner på vakumet. Jeg er ikke noe glad i å våkne om morgenen og IKKE vite hva mine åtte timer på jobb skal brukes til. Grrr. I tillegg føler jeg meg så feit når jeg er uproduktiv. Herregud, noe så teit.

Jeg hadde bestemt meg for at kvelden hvertfall skulle utnyttes til noe fornuftig, som for eksempel å lage en ny bio til bloggen. På norsk. Hvem skulle trodd det kom til å være så vanskelig? Jeg har brukt fire timer på å skrive "Hei", for så å ta det bort igjen, omtrent 12 ganger. Som prikken over i-en, drakk jeg akkurat flere store slurker av en Farris jeg hadde gledet meg til, før jeg innså at kullsyren var død fordi flasken allerede hadde blitt åpnet. Trolig av en alkoholisert uteligger på tokt innom Deli de Luca. Happy days.

heifail

Hadde det ikke vært for at jeg faktisk fikk klemt inn en god treningsøkt i ettermiddag (klemt inn? Mellom alt det andre travle, liksom?), så hadde jeg nok streiket ut uken.

Snartsnart skal jeg fortelle litt mer om hva jeg faktisk pleier å drive med på jobb, og om en vanvittig kul opplevelse jeg hadde i Berlin i helgen. Jeg gidder bare ikke nå. Må sove og prøve på nytt i morgen.