The Six-Month Itch

You know, you get up in the morning, get a new job, buy a pair of jeans, bat your eyelashes, and suddenly, six months have flown by without your coffee even going cold. Jeez.

Today is Monday. Mondays are good for new beginnings. That means today is a good day to start blogging again. This time, however, I'll be writing in norsk. Nå som det faktisk er to og et halvt år siden jeg flyttet hjem kan vi jo liksom være enige om at morsmålet er et helt greit valg. Det skal også sies at de første to setningene her tok meg tjue minutter å skrive. Ute av trening, eller?

Det er altså nå det skjer. Bloggen vekkes til liv etter (la oss være ærlige) ett år med sprikende innlegg av verste jallakvalitet. Jeg har jo ny jobb og greier! Visdom å dele, idéer å lufte, ting jeg vil si! Så hvordan sier man stay tuned på norsk, da?