Denne uken har jeg...

Der suste plutselig to uker forbi. Djises. Dagene går så fort at det nesten føles som om jeg bare står opp, legger meg og står opp igjen. Uansett. Vet dere hva som skjer i morgen? Da begynner jeg på et 6-ukers trenings- og kostholdsprogram. Det kan jo bli interessant. Og fordi ting har gått i ett i det siste, kom jeg på torsdag frem til at jeg trengte en kveld til å bare ikje gjøre noen ting. For å lade opp til mandagen, you know. En kveld ble plutselig til fire dager og festlig nok har jeg rukket å gjøre sykt mye, samtidig som jeg ikke har gjort en dritt.

  • Jeg har drukket ca fire liter Farris, masse kaffe og enda mer vin.
  • Hørt tre podcast-episoder.
  • Fått med meg alt på TLC mellom klokken 17:00 og 23:30. Faktisk, innen du har sett fem episoder av KUWTK, blir du nesten en Kardashian i sjela.
  • Spist tre pastamiddager, gammel sjokolade fra innerst i skapet og et HELT horn. Skulle tro jeg feiter meg selv opp før kostholdsplanen begynner.
  • Snakket i telefonen i minst tre timer tilsammen, vært i kontakt med Tyrkia, Malaysia, England og Danmark, og tilsammen sendt ca 46 eposter.
  • Ignorert alarmen to morgener på rad og sovet til klokken 12 både i går og i dag.
  • Lakket tåneglene med tre lag og klemt på to kviser som nå er blitt et mye større problem enn de var i utgangspunktet.
  • Mekket en spørreundersøkelse som jeg helst vil at hele Norges kvinnelige befolkning skal svare på. Please?